Woow facts #2

Hoi hoi,
Vervelen doen we ons allemaal, maar niet iedereen heeft een medicijn, jij wel! Jij kan de tijd doden met deze leuke weetjes over dé celebs van dit moment! We hebben er nu 5 voor je klaar staan, maar heb je nog leuke suggesties voor de #3, laat weten in de reacties! Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds niks te doen? Check Woow facts #1! Even niet te snel, eerst gaan we genieten van deze 5 Woow facts!!

Mister Probz
Mr Probz Wauw, Mister Probs is niet alleen de zanger van de hits waves en nothing really matters maar hij heeft  ook gespeeld in een film! Niet een klein bijrolletje wat je misschien zal verwachten, maar hij speelde de  hoofdrol! Mister Probz speelde Jimmy in de film Bolletjes Blues. Hij is gewoon een natuurtalent in alle  manieren!

John Newman
Deze Britse zanger is al vroeg begonnen met muziek, en het resultaat mag er zijn hoor! Love me again is een grote hit em staat in veel landen in de top 5! Toch moet het ergens begonnen zijn, op zijn 15de bouwde hij zijn eerste eigen studio, onder de trap. Meer dan een gitaar en een microfoon bestond het niet uit, maar genoeg voor deze kleine John. Wie is er ook alweer nog meer begonnen in een bezemkast?

Ben SaundersBen Saunders
De eerste winnaar van de talentenjacht The Voice of Holland. Staat vooral bekend om zijn tattoo’s en zijn muzikale familie. Waar zou dat nou zijn begonnen? Nee, geen conservatorium.  Nee, ook geen zangles. Ben Saunders heeft op een speciale schildersschool gezeten! Al van jongs af aan wilde hij schilder worden, ach ja, zanger zijn is ook niet mis toch?

Becky G
Becky GDeze populaire zangeres verdient nu natuurlijk duizenden per jaar, en dat verdient ze, met haar nummers samen met will-i-am, pitbull en natuurlijk haar eigen nummer shower. Ze is niet altijd zo rijk geweest, er is zelfs een periode geweest dat ze samen met haar familie in de garage van haar opa en oma heeft gewoont. Om toch rond te kunnen komen is ze begonnen met het inspreken van reclamespotjes, waardoor ze uiteindelijk ook is ontdekt als zangeres.

Justin Timberlake
Gave songs maakt hij, samen met Rihanna, Madonna en de Nederlandse Esmeé Denters. Niet alleen js hij giga muzikaal maar blijkt hij ook wel wat te hebben met fashion! Samen met een aantal vrienden heeft hij een kledinglijn, William Rast. Deze duizendpoot heet nóg een passie, eten! Gelukkig niet het eten zelf, dan zou hij er een stuk minder slank uitzien maar in Amerika heeft hij een aantal restaurants op zijn naam staan! Smakelijk!

Hopelijk heb je je een paar minuutjes vermaakt!
Liefs Femke & Lotte

Heb jij nog verzoekjes voor Woow Facts #3?

2 gedachtes over “Woow facts #2

Plaats een reactie